slogan2
Contactati-ne!

021-326.61.46

Prezentarea Companiei
S.C. RECON-EX S.R.L. s-a infiintat in anul 1991 fiind inscrisa in Registrul Comertului sub nr. J40/4343/1991, CUI 343840, atribut fiscal R, cu sediul social: Bucuresti, Sos. Mihai Bravu nr. 510, sector 3, telefon/fax: 021 - 326.61.46.

Domeniul de activitate este de constructii-montaj si productie industriala pentru:

A. - confectii metalice si structuri de rezistenta(hale industriale);
- profile tip H si I cu sectiune normala si variabila din table sudate, de dimensiuni si grosimi diferite;
- profile C de diferite dimensiuni;
- cofraj coroborant (tabla cutata);
- cofraje metalice;
- esafodaje;

B. Firma realizeaza lucrari speciale de constructii-montaj utilizand metode moderne, cum ar fi liftarea de la sol ridicand greutati mari la inaltimi foarte mari fara a folosi mijloacele conventionale (macarale grele).

     Preocuparea permanenta a firmei consta in gasirea de solutii care vizeaza  scurtarea timpului de executie, cresterea calitatii, eficientei si totodata scaderea costurilor prin obtinerea de parametrii sporiti in exploatare, in lucrari de constructii montaj.
    Tehnologiile folosite de S.C. RECON-EX S.R.L. au la baza inventii realizate de specialistii nostri in urma cercetarilor intreprinse in domeniul constructiilor industriale speciale cu traditie in constructii-montaj.
    Problema protectiei mediului a fost si este o preocupare majora a firmei. Aceasta s-a materializat incepand cu anii 1991-1992 prin realizarea instalatiilor de evacuare gaze nocive (cos PAFS), care sunt destinate purificarii si evacuarii in atmosfera a gazelor nocive la inaltimi de cca 100m. Evacuarea la aceste inaltimi presupune antrenarea gazelor de curenti ascensionali si protejarea mediului inconjurator de particule fine de titei, substante acide si bazice care distrug flora si fauna. La Schela Petroliera Suplacu de Barcau, exploatarea zacamintelor de titei se face prin combustie subterana. Instalatia este dotata cu un sistem de spalare a gazelor stabile si masurarea concentratiilor acestora la evacuarea controlata in atmosfera a compusilor CO,NO,SO2,CO2 cu posibilitatea de transmitere permanenta la distanta a valorilor acestora.

Experienta si profesionalismul constructorilor nostri a permis o colaborare fructuoasa cu parteneri ca:
  • Lockheed Martin Overseas Corporation - SUA,
  • Astaldi Spa Italia,
  • Administratia Nationala de Meteorologie,
  • SNP PETROM S.A.,
  • Directia Generala a Finantelor Publice Salaj,
  • Lena Engenharia E Construcoes Portugalia Sucursala Bucuresti,
  • Ruuki Romania S.A.,
  • Klearchos G. Routsis Grecia Sucursala Bucuresti,
  • Avitrans Logistic S.R.L.,
  • SC Cominox S.R.L.,
  • SC PANCO SA, etc.

SC RECON-EX SRL este firma privata cu capital romanesc, condusa de o echipa de profesionisti cu bogata experienta, si poate executa o gama diversa de lucrari de mare complexitate, fiind deschisa diverselor forme de cooperare in domeniul constructiilor.

 
Acest site foloseste cookie! Afla mai multe.